revi logo

Vinil decoratiu per a nenes i nadons - mussols rosa pal - vinils infantils nadó

Reviews by Revi
Reviews by Revi

Vinil decoratiu per a nenes i nadons - mussols rosa pal - vinils infantils nadó

Reviews by Revi
A
04/12/2019 18:32

Anònim opinió verificada

04/12/2019 18:32
revi star
Queda molt bé, igual que a la foto! Amb les instruccions és fàcil de posar, i l’enviament ha sigut ràpid. Tot perfecte!
R
29/05/2024 10:42

RaulJ. opinió verificada

29/05/2024 10:42
revi star
Muy buena calidad, viene muy bien embalado, el trato excelente y el envío super rápido
B
11/07/2023 22:42

BárbaraM. opinió verificada

11/07/2023 22:42
revi star
Bonito y fácil de aplicar en la pared.
A
22/03/2021 14:52

Anònim opinió verificada

22/03/2021 14:52
revi star
Todo perfecto! El envío, muy fácil de colocar y exactamente igual que en las fotos.
R
14/02/2021 18:54

RaulS. opinió verificada

14/02/2021 18:54
revi star
Nos ha encantado. Es tal y como se ve. Muy contentos
M
02/12/2020 10:27

MaialenM. opinió verificada

02/12/2020 10:27
revi star
Me a gustado mucho el vinilo muy facil para colocarlo y entretenido. El producto llego en buenas condiciones.
A
23/07/2020 16:21

AINARAR. opinió verificada

23/07/2020 16:21
revi star
Decepcionada.

Mala gestión la devolución. Nada de información.
No facilidad para cambiar por otro de mayor tamaño.
Resposta de starstickvinilos.com
24/07/2020
Las condiciones de devoluciones son muy claras y se detallan en la página. Lamento su opinión.
E
01/05/2020 12:56

EstherR. opinió verificada

01/05/2020 12:56
revi star
El vinilo es precioso, fácil de montar y lo recibí en la fecha estimada. Muy buena calidad. Gracias.
E
01/02/2020 11:31

EmmaV. opinió verificada

01/02/2020 11:31
revi star
Muy contentos y a la perfeción.
A
09/12/2019 17:02

Anònim opinió verificada

09/12/2019 17:02
revi star
Muy contenta con la compra, el envío muy rápido y la calidad del material muy buena. Es muy fácil de pegar y queda super chulo. Gracias!
Ó
12/08/2019 13:57

ÓscarV. opinió verificada

12/08/2019 13:57
revi star
Entrega rápida, y colocación muy sencilla, nos ha encantado!!!
A
02/02/2019 13:45

Anne-SophieB. opinió verificada

02/02/2019 13:45
revi star
Super rendu !
Relativement conforme à la photo (les proportions dépendent de la taille choisie)
U
01/02/2019 22:38

UnaiA. opinió verificada

01/02/2019 22:38
revi star
Esta muy chulo y sobre pared lisa pega muy bien
C
01/02/2019 20:09

CristinaC. opinió verificada

01/02/2019 20:09
revi star
Vinilo de muy buena calidad, exactamente como se muestra en la foto. Queda genial!
S
01/12/2018 21:11

SilviaM. opinió verificada

01/12/2018 21:11
revi star
Buenísima calidad, muy bonito y fácil de poner. Muy bien envuelto.

Opinions de Vinil decoratiu per a nenes i nadons - mussols rosa pal - vinils infantils nadó

starstickvinilos.com

Starstick SL

A StarStick som especialistes en vinils de paret. Disposem d’un ampli catàleg amb dissenys per a tots els gustos. Vinils molt divertits, plens de color, únics i personalitzables! Els dibuixos de les nostres col·leccions els realitza de forma exclusiva per a StarStick l’artista i il·lustrador Xevi Cabarrocas. Tots els models s’imprimeixen amb vinil polimèric mat de primera qualitat i estan disponibles en diferents mides. Es poden personalitzar amb el nom que es vulgui, podent escollir el color i el tipus de lletra. No ho dubteu més. Entreu ja a StarStick i trobeu el vinil ideal per a casa vostra. Vinils d’animals, personatges, contes, esports, música, espai ... Mireu, mireu!! StarStick. Som únics! De moment no disposem de botiga física. Totes les vendes es realitzen online. Si vols més informació sobre qualsevol dels nostres productes no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre xat en línia, correu electrònic o telèfon.

Les nostres valoracions

Enviament
revi star 4.7
Atenció al Client
revi star 4.6