revi logo

Nom modern - vinils infantils personalitzats - decoració infantil

Reviews by Revi
Reviews by Revi

Nom modern - vinils infantils personalitzats - decoració infantil

Reviews by Revi
M
24/03/2024 18:08

MarcR. opinió verificada

24/03/2024 18:08
revi star
Molt content amb la meva comanda de vinils. Grafisme molt xulo i temps d'entrega segons l'establert. Molt recomanable!
M
08/09/2021 21:32

Mariap. opinió verificada

08/09/2021 21:32
revi star
Tot molt bé! Qualitat del producte, enviament… molt recomanable
G
25/07/2023 08:54

GemaR. opinió verificada

25/07/2023 08:54
revi star
Ya sabe mi hija que su habitación tiene su nombre. Ha quedado perfecta.
y
01/04/2023 09:34

yolandah. opinió verificada

01/04/2023 09:34
revi star
Queda perfecto!!!Estamos encantados
J
01/04/2023 07:24

JenniM. opinió verificada

01/04/2023 07:24
revi star
No es el color que esperaba pero tambien me gusta mucho
G
27/12/2022 22:12

GermánF. opinió verificada

27/12/2022 22:12
revi star
Muy buenos vinilos. Atención al cliente excelente. Totalmente recomendable.
S
29/09/2022 15:33

SandraC. opinió verificada

29/09/2022 15:33
revi star
Utilizó mucho esta página. El proceso de compra y entrega son rápidos. Tienen artículos muy bonitos y súper fáciles de colocar.
Lo único que faltaría para mi, que los dibujos de los niños incluyan o personalicen distintos tonos de piel porque no todos los niños son blancos.
c
10/07/2022 11:52

carinac. opinió verificada

10/07/2022 11:52
revi star
genial! ens encanta com ha quedat
V
07/05/2022 18:48

VANESAJ. opinió verificada

07/05/2022 18:48
revi star
Contenta con el producto muy original y fácil de colocar, si el envío hubiera sido gratuito excelente.
C
29/03/2022 11:55

CarlaC. opinió verificada

29/03/2022 11:55
revi star
Nos ha encantado el vinilo, de muy buena calidad y fácil de colocar.
N
28/02/2022 16:29

NoeliaA. opinió verificada

28/02/2022 16:29
revi star
Tal y como esperaba. Perfecto estado
A
12/01/2022 14:56

AitziberI. opinió verificada

12/01/2022 14:56
revi star
Muy buen servicio al cliente. El vinilo nos encanta
U
25/12/2021 17:58

UnaiÁ. opinió verificada

25/12/2021 17:58
revi star
Muy buena calidad, es perfecto
R
05/04/2021 17:34

RICARDOV. opinió verificada

05/04/2021 17:34
revi star
Super sencillo de montar. además venia con algunas estrellas de más, que se agradecen. Recomendable.
L
02/03/2021 18:31

LAURAP. opinió verificada

02/03/2021 18:31
revi star
Buena calidad
Fácil de colocar

Opinions de Nom modern - vinils infantils personalitzats - decoració infantil

starstickvinilos.com

Starstick SL

A StarStick som especialistes en vinils de paret. Disposem d’un ampli catàleg amb dissenys per a tots els gustos. Vinils molt divertits, plens de color, únics i personalitzables! Els dibuixos de les nostres col·leccions els realitza de forma exclusiva per a StarStick l’artista i il·lustrador Xevi Cabarrocas. Tots els models s’imprimeixen amb vinil polimèric mat de primera qualitat i estan disponibles en diferents mides. Es poden personalitzar amb el nom que es vulgui, podent escollir el color i el tipus de lletra. No ho dubteu més. Entreu ja a StarStick i trobeu el vinil ideal per a casa vostra. Vinils d’animals, personatges, contes, esports, música, espai ... Mireu, mireu!! StarStick. Som únics! De moment no disposem de botiga física. Totes les vendes es realitzen online. Si vols més informació sobre qualsevol dels nostres productes no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre xat en línia, correu electrònic o telèfon.

Les nostres valoracions

Enviament
revi star 9.4
Atenció al Client
revi star 9.3