revi logo

Vinils infantils princesa i drac - decoració infantil per a nenes starstick

Reviews by Revi
Reviews by Revi

Vinils infantils princesa i drac - decoració infantil per a nenes starstick

Reviews by Revi
A
02/01/2020 21:27

Anònim opinió verificada

02/01/2020 21:27
revi star
El vinil m'ha agradat molt. La presentació dins el tub, tb perfecte. El enviament és el que va tardar més temps, molt complicat parlar amb correo express
G
23/03/2023 14:44

GuadalupeB. opinió verificada

23/03/2023 14:44
revi star
Muy rápido el envío y todo en buenas condiciones. Sin duda, repetiremos.
J
15/03/2023 14:04

Julia

15/03/2023 14:04
revi star
Estamos satisfechos con el material recibido. Fácil colocación y rápida entrega. HAN QUEDADO DE MARAVILLA
I
10/04/2022 00:25

IngridG. opinió verificada

10/04/2022 00:25
revi star
La cola del. Dragon vva en dos trozos y es difícil que quede bien.
Es bonito y relativamente fàcil de colocar
A
15/09/2021 08:37

Anònim opinió verificada

15/09/2021 08:37
revi star
Es lo que esperábamos. Nos ha gustado mucho como ha quedado y es sencillo de poner.
A
19/02/2021 16:12

Anònim opinió verificada

19/02/2021 16:12
revi star
Mal, los productos no se corresponden con lo anunciado. Un 20% más pequeño de lo publicitado. ¿Qué hacen cuando te quejas? Lo cambian en la web para que coincida y te apañas. No se lo recomiendo a nadie. Encima el producto viene con la cabeza separada del cuerpo, por lo que tendrás suerte si no se te ve la unión
Resposta de starstickvinilos.com
19/02/2021
Lamento que no le guste, le recuerdo que lo puede devolver sin problemas, cómo le indicamos por email.
M
01/02/2021 20:14

MARIA LAURAF. opinió verificada

01/02/2021 20:14
revi star
Me encantó!!! Súper fácil de colocar y fa el toque que esperaba.
A
03/10/2020 12:54

Anònim opinió verificada

03/10/2020 12:54
revi star
Nos ha quedado precioso, tal cual se ve en vuestras fotos así queda y muy fácil de poner.
A
08/04/2020 09:57

Anònim opinió verificada

08/04/2020 09:57
revi star
A mis hijas les ha encantado. Con un poco de paciencia es muy fácil de poner y la habitación queda preciosa.
K
01/04/2019 07:11

KatiaS. opinió verificada

01/04/2019 07:11
revi star
Muy bonito y facil de colocar
E
19/02/2018 12:17

EvaR. opinió verificada

19/02/2018 12:17
revi star
Tal cual se ve en la foto, muy buena calidad

Opinions de Vinils infantils princesa i drac - decoració infantil per a nenes starstick

starstickvinilos.com

Starstick SL

A StarStick som especialistes en vinils de paret. Disposem d’un ampli catàleg amb dissenys per a tots els gustos. Vinils molt divertits, plens de color, únics i personalitzables! Els dibuixos de les nostres col·leccions els realitza de forma exclusiva per a StarStick l’artista i il·lustrador Xevi Cabarrocas. Tots els models s’imprimeixen amb vinil polimèric mat de primera qualitat i estan disponibles en diferents mides. Es poden personalitzar amb el nom que es vulgui, podent escollir el color i el tipus de lletra. No ho dubteu més. Entreu ja a StarStick i trobeu el vinil ideal per a casa vostra. Vinils d’animals, personatges, contes, esports, música, espai ... Mireu, mireu!! StarStick. Som únics! De moment no disposem de botiga física. Totes les vendes es realitzen online. Si vols més informació sobre qualsevol dels nostres productes no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre xat en línia, correu electrònic o telèfon.

Les nostres valoracions

Enviament
revi star 4.7
Atenció al Client
revi star 4.6