revi logo

Vinils decoratius de paret - furgo camping - decoració infantil original

Reviews by Revi
Reviews by Revi

Vinils decoratius de paret - furgo camping - decoració infantil original

Reviews by Revi
I
24/11/2023 19:44

IrisM. opinió verificada

24/11/2023 19:44
revi star
Genial, ha quedat ideal!!
A
01/04/2020 09:58

Anònim opinió verificada

01/04/2020 09:58
revi star
molt decepcionada
no posa les mides i a lez fotos sembla gran, q ocupi gairebé tota la paret d, una habitació i no fa ni 40cm...
Resposta de starstickvinilos.com
01/04/2020
Sentim que no t'hagi agradat, les mides de totes les peces estan detallades a la pàgina i es pot comprar amb diferents dimensions. En tot cas si no et satisfà el pots tornar si el producte està intacte. Salutacions
A
08/01/2020 15:32

Anònim opinió verificada

08/01/2020 15:32
revi star
Molt fàcil de col.locar i molt bona qualitat!!
A
04/10/2019 16:34

Ana MariaD. opinió verificada

04/10/2019 16:34
revi star
Ens encanta, queda perfecte a l’habitació de les nostres bessones. Molt fàcil d’enganxar. Servei i rapidessa en l’entrega de 10! Molt contents!
I
24/03/2024 23:48

IreneF. opinió verificada

24/03/2024 23:48
revi star
Muy bonito, buena fijación a pesar de ser pared con gotelé, a los 4 meses ha comenzado a despegarse por algunos bordes, pero usando de nuevo el secador vuelve a su sitio.
Recomendable.
N
25/01/2024 14:48

NeusG. opinió verificada

25/01/2024 14:48
revi star
Muy buena calidad, nos ha sorprendido gratamente. Los colores son muy vivos y queda fenomenal. Además, viene con instrucciones para la instalación y se hace muy fácil hacerlo. ¡Volveremos a comprar seguro!
J
03/12/2020 12:34

JuditP. opinió verificada

03/12/2020 12:34
revi star
Es tal y como se ve en la imagen. Buena calidad y fácil colocación. Encantados con el resultado y 100% recomendable.
N
02/01/2020 20:30

NuriaS. opinió verificada

02/01/2020 20:30
revi star
Nos encanta pero al ser un poco grande, cuando lo colocas tienes que tener cuidado para que no salgan burbujas. A mi me salió
Una.pero es muy bonito.
H
22/11/2019 14:23

HimarB. opinió verificada

22/11/2019 14:23
revi star
Un servicio rápido y eficaz. El producto llegó en perfectas condiciones.
Muy fácil de colocar y el resultado una vez colocado fue óptimo.
A
20/06/2019 08:12

AlmudenaA. opinió verificada

20/06/2019 08:12
revi star
Queda genial! Muy contenta con la compra
L
01/04/2019 18:40

LuisL. opinió verificada

01/04/2019 18:40
revi star
Muy alegre, fácil de poner.
n
22/10/2018 10:35

noemia. opinió verificada

22/10/2018 10:35
revi star
Muy bonito y sobretodo queda genial en espacios grandes
P
18/05/2018 05:25

PATRICIA M. opinió verificada

18/05/2018 05:25
revi star
Ha quedado muy chulo, quizás el tamaño no queda muy claro en la web, pensé que sería algo más grande, pero todo correcto.
A
03/05/2018 14:34

Alejandro G. opinió verificada

03/05/2018 14:34
revi star
Estupendo!!!! Ha quedado genial!!! Volveria a repetir
M
09/10/2017 12:44

MaylisO.

09/10/2017 12:44
revi star
Muy fácil de poner, ha quedado precioso!

Opinions de Vinils decoratius de paret - furgo camping - decoració infantil original

starstickvinilos.com

Starstick SL

A StarStick som especialistes en vinils de paret. Disposem d’un ampli catàleg amb dissenys per a tots els gustos. Vinils molt divertits, plens de color, únics i personalitzables! Els dibuixos de les nostres col·leccions els realitza de forma exclusiva per a StarStick l’artista i il·lustrador Xevi Cabarrocas. Tots els models s’imprimeixen amb vinil polimèric mat de primera qualitat i estan disponibles en diferents mides. Es poden personalitzar amb el nom que es vulgui, podent escollir el color i el tipus de lletra. No ho dubteu més. Entreu ja a StarStick i trobeu el vinil ideal per a casa vostra. Vinils d’animals, personatges, contes, esports, música, espai ... Mireu, mireu!! StarStick. Som únics! De moment no disposem de botiga física. Totes les vendes es realitzen online. Si vols més informació sobre qualsevol dels nostres productes no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre xat en línia, correu electrònic o telèfon.

Les nostres valoracions

Enviament
revi star 9.4
Atenció al Client
revi star 9.3