revi logo

gvmedicijnen.com

Reviews by Revi

gvmedicijnen.com

Reviews by Revi
5/5
1 beoordelingen
13/06/2024 11:06

Jasmijn van Doorn

13/06/2024 11:06
revi star
Betrouwbare online apotheek
Ik was aanvankelijk sceptisch over het bestellen van medicijnen online, maar gvmedicijnen.com heeft mijn vertrouwen gewonnen. Alles werd discreet verpakt en binnen de verwachte tijd geleverd.
5/5
2 beoordelingen
13/06/2024 11:00

Sami van der Veen

13/06/2024 11:00
revi star
Snelle levering en goede kwaliteit
De medicijnen arriveerden snel en waren van hoge kwaliteit. De website is gebruiksvriendelijk en het bestelproces was eenvoudig. Ik zal hier zeker vaker bestellen.
C
13/06/2024 10:58

Cornelia Scholten

13/06/2024 10:58
revi star
Geweldige service
Ik heb meerdere keren besteld bij gvmedicijnen.com en elke keer was de service uitstekend. De levering was snel en de producten waren precies zoals beschreven. Heel tevreden!
5/5
2 beoordelingen
12/06/2024 14:05

Amelia Peters

12/06/2024 14:05
revi star
Discreet en snel
Alles werd discreet verpakt en snel geleverd. De medicijnen waren precies zoals beschreven. Ik ben erg tevreden met mijn aankoop en de algehele service.
L
12/06/2024 14:00

Lukas Verbeek

12/06/2024 14:00
revi star
Mijn vaste online apotheek
Gvmedicijnen.com is nu mijn vaste plek om medicijnen te kopen. De prijzen zijn geweldig en de service is onverslaanbaar. Ik heb nog nooit een probleem gehad met mijn bestellingen.
R
12/06/2024 13:28

Revi

12/06/2024 13:28
revi star
These reviews are now powered by Revi. You can leave your reviews after purchasing online.

Beoordelingen van gvmedicijnen.com

gvmedicijnen.com

Netherlands

Onze beoordelingen

klantenservice
revi star 5
Verzending
revi star 5