revi logo

Vilamercat

Reviews by Revi

Vilamercat

VILAMERCAT.CAT

Reviews by Revi
C
13/04/2024 22:32

Cesar B. opinió verificada

13/04/2024 22:32
revi star
Tot excel·lent tornaré a comprar.
T
02/04/2024 08:22

Teresa G. opinió verificada

02/04/2024 08:22
revi star
Perfecte, ha estat una experiència molt positiva, un servei impecable i un lliurament de comanda perfecte. Tots els productes molt frescos i boníssims.
F
17/03/2024 16:02

Francesca M. opinió verificada

17/03/2024 16:02
revi star
Productes de primera. Tot boníssim!!!
A
21/02/2024 16:32

Anònim opinió verificada

21/02/2024 16:32
revi star
Molt bon servei i producte
A
20/02/2024 21:36

Andranik H. opinió verificada

20/02/2024 21:36
revi star
Perfecto, excelente cervicio
M
19/02/2024 16:53

MARIONA R. opinió verificada

19/02/2024 16:53
revi star
Ull amb la fruita, te algun que altre cop, suposo al encaixar la.
A
12/02/2024 13:22

Anna M. opinió verificada

12/02/2024 13:22
revi star
Muy rápido y servicio de entrega genial persona muy amable!
M
11/02/2024 20:34

MAMEN P. opinió verificada

11/02/2024 20:34
revi star
Servicio y calidad precio inmejorables
S
06/02/2024 17:42

SILVIA S. opinió verificada

06/02/2024 17:42
revi star
Els productes són frescos i de qualitat. Molt bona atenció personal. Estén molt contents amb el servei
F
08/01/2024 12:03

FABRA A. opinió verificada

08/01/2024 12:03
revi star
Molt bona qualitat i excel·lent servei.
S
05/01/2024 13:58

Susana L. opinió verificada

05/01/2024 13:58
revi star
Una opció molt pràctica les cistelles variades de temporada. Sobretot en èpoques festives amb els nens a casa on no tens gaire temps per planificar!
M
03/01/2024 14:05

Marina T C. opinió verificada

03/01/2024 14:05
revi star
Estic molt contenta, per l'atenció personalitzada, per la rapidesa en l'enviament i per contribuir al comerç de proximitat. El llistat de productes és cada vegada més llarg i complet. I si hi ha alguna cosa que no surt, t'ho aconsegueixen. La comunicació és permanent. Ho recomano molt
L
02/01/2024 18:42

Laura B. opinió verificada

02/01/2024 18:42
revi star
Servicio y calidad. La página es sencilla y ágil. Por supuesto que continuaremos comprando.
C
01/01/2024 18:49

Cecilia A. opinió verificada

01/01/2024 18:49
revi star
Un servicio muy bueno y todos los productos de calidad y muy bien seleccionados
D
01/01/2024 17:33

Daniella B. opinió verificada

01/01/2024 17:33
revi star
Un excelente servicio. Yo lo recomendaria....

Opinions de Vilamercat

Vilamercat

VILAMERCAT SCCL

C/ Major, 32

Cervelló

08758

Spain

Vilamercat S.C.C.L som una cooperativa integral (treball, serveis i consum) on construïm serveis autogestionats, per posar el comerç de proximitat com la primera opció de compra responsable, per adquirir productes de qualitat, saludables i sostenibles.Ho fem per tu, per a que gaudeixis de més temps lliure 

Les nostres valoracions

Atenció al Client
revi star 5
Enviament
revi star 5