revi logo

Experiència Tapersex - Montse Iserte

Reviews by Revi

Experiència Tapersex - Montse Iserte

Reviews by Revi
M
07/03/2023 21:03

Mireia opinió verificada

07/03/2023 21:03
revi star
L’experiència amb Nadia va ser genial, molt contentes amb ella
A
07/03/2023 18:40

Anònim opinió verificada

07/03/2023 18:40
revi star
La Júlia molt simpàtica i sense tabus. Ens va agradar molt.
N
07/03/2023 14:35

Noelia opinió verificada

07/03/2023 14:35
revi star
Emma nos hizo una explicación brillante sobre todos los productos.
L
21/02/2023 10:08

LYDIA opinió verificada

21/02/2023 10:08
revi star
Genial! Un acierto escogeros a vosotros! María, un encanto !! Súper pendiente de nuestras dudas que resolvió de manera personal. Lo recomiendo 100%
K
18/05/2022 00:13

Katheryne opinió verificada

18/05/2022 00:13
revi star
Tuvimos que hacerlo mas corto perl el rato que estuvimos fue muy divertido!!
M
17/05/2022 14:59

Marta opinió verificada

17/05/2022 14:59
revi star
La nostra sexòloga va ser la Nadia Mondejar. va ser divertit i informatiu. un 10!
S
17/05/2022 13:34

Sara opinió verificada

17/05/2022 13:34
revi star
Todo un acierto. Eva se adaptó al 100% al poco tiempo del que disponíamos y quedamos encantadas. Lo recomendamos al 200%. Es una persona súper profesional, simpática y cercana. Esperamos poder cuadrar agendas en otra ocasión y repetir con más calma jeje Gracias por todo equipo.
Y
17/05/2022 12:13

Ylènia opinió verificada

17/05/2022 12:13
revi star
Me encantó la sesión de tuppersex dirigida por Júlia.
Trató temas, aún tabúes en la sociedad, con una naturalidad y profesionalidad que nos cautivó a todas las presentes y el hecho de que también se hablara sobre salud sexual e íntima me pareció top.
Lo recomendaría sin pensarlo!!!!!
A
17/05/2022 11:42

Ariadna opinió verificada

17/05/2022 11:42
revi star
Em va interessar molt la part de salud sexual. La sexòloga un 10!
V
13/05/2022 13:44

Victoria opinió verificada

13/05/2022 13:44
revi star
Muy divertido y muy interesante y compramos casi todas. Eramos (30 mujeres). La sexòloga se llama Eli. Gracias
s
10/05/2022 13:32

susana opinió verificada

10/05/2022 13:32
revi star
L assessora es diu Eli . Em va semblar molt professional però si que tinc una crítica i que farà que no us recomani...no em va semblar ètic que ens cobressiu després de la gran despesa que vam realitzar!
Resposta de Experiència Tapersex - Montse Iserte
19/05/2022
Hola Susana. Gràcies pel teu comentari.

Per una banda, està el que cobra la sexòloga per estar entre 2 i 3 hores fent el tapersex i per l'altre, les compres que cadascú vulgui fer (sempre sense obligació de compra). El que s'acabi gastant cadascú o el grup en conjunt, per nosaltres, no afecta a la feina feta per aquella professional.

Igualment, prenem amb consideració el teu comentari.
S
10/05/2022 13:19

Sílvia opinió verificada

10/05/2022 13:19
revi star
Súper contenta. Lo recomendaré 100%. La sexologa fue muy profesional y agradable.
S
10/05/2022 11:42

Sandra opinió verificada

10/05/2022 11:42
revi star
Va ser molt interessant i instructiva, i al mateix temps divertida
A
14/04/2022 11:36

Anònim opinió verificada

14/04/2022 11:36
revi star
Hicimos un tapersex con María en Madrid y la experiencia fue muy buena. Nos reímos, aprendimos mucho, compartimos experiencias y compramos algún producto. Recomendable!!
L
13/04/2022 15:35

Lara opinió verificada

13/04/2022 15:35
revi star
Vam fer la sessió amb l'Eva, a Tortosa, i va anar perfecte. És una gran professional, és honesta i propera. El seu llenguatge és adequat al tipus d'esdeveniment, fet que genera confiança i un bon clima. Tot el grup en vam estar encantades i repetiríem amb ella sense dubte!!

Opinions de Experiència Tapersex - Montse Iserte

Experiència Tapersex - Montse Iserte

Rambla del Poblenou, 105

Les nostres valoracions

Sexòloga
revi star 4.8
Assessorament Individual
revi star 4.7