revi logo

https://rosasantjordi.cat

Reviews by Revi

https://rosasantjordi.cat

Reviews by Revi
10/10
5 opinions
27/04/2024 13:50

Míriam L. opinió verificada

27/04/2024 13:50
revi star
Acabats de molt bona qualitat. Disseny tal i com es veu a la fotografia. El paquet ha arribat perfectament embalat, protegit i amb un temps d’espera molt breu. Servei excel·lent.
A
01/05/2023 09:22

Anònim opinió verificada

01/05/2023 09:22
revi star
Enviament ràpid. 1-2 dies.
10/10
1 opinions
01/05/2023 09:22

Anònim opinió verificada

01/05/2023 09:22
revi star
Un regal original i diferent. Molt maques i molt ben fetes.
P
25/04/2023 08:51

Pere Q. opinió verificada

25/04/2023 08:51
revi star
L'enviament va anar finalment bé, excepte pel fet que era per Correos i aquest servei de paqueteria és pèssim, ja que moltes vegades fan anar a la seva oficina a recollir-los. Aquest cop em van enviar missatges dient-me que havia d'anar a recollir el paquet a l'oficina i justament mentre jo hi era van anar a deixar el paquet a l'adreça indicada. Desmanegats, com sempre.
10/10
2 opinions
25/04/2023 08:46

Pere Q. opinió verificada

25/04/2023 08:46
revi star
Molt ben presentada. Objecte de molt bon gust.
A
24/04/2023 17:48

Anònim opinió verificada

24/04/2023 17:48
revi star
L'únic però, ha estat el servei de correus.
10/10
5 opinions
23/04/2023 00:28

Sussi S. opinió verificada

23/04/2023 00:28
revi star
Tot fantàstic! Va agradar molt. l'enviament va arribar els dies demanats!
J
29/04/2022 09:23

Jordi R. opinió verificada

29/04/2022 09:23
revi star
Tot perfecte, contacte proper i enviament correcte.
10/10
5 opinions
29/04/2022 09:22

Jordi R. opinió verificada

29/04/2022 09:22
revi star
M’he decantat per la rosa i el drac, i he de dir que és molt xulo i a la meva parella li ha agradat molt.
Serà una rosa que perdurarà en el temps.
10/10
8 opinions
05/05/2020 22:05

Núria C. opinió verificada

05/05/2020 22:05
revi star
Vaig regalar 3 roses mixtes platejades i vermelles. Recomano moltíssim regar una rosa forjada a mà. No decepciona!
N
05/05/2020 22:05

Núria C. opinió verificada

05/05/2020 22:05
revi star
L'enviament va ser molt ràpid i molt correcte.
En quant al procés de compra, crec que podria millorar. Vaig comprar 3 roses, però no les vaig poder comprar a l'hora, ja què el procés de pagament no permet posar més d'una direcció d'enviament. Això no m'hagués semblat molest si no fos perquè a l'intentar fer el pagament amb targeta no vaig poder. No se perquè les altres maneres de pagament si que funcionaven, però no la de pagar amb targeta. Molt extrany.. Total, que vaig haver de fer 3 transferències diferents.
Resposta de https://rosasantjordi.cat
21/05/2020
Bona tarda Núria, gràcies per la observació. La qüestió de poder enviar a direccions diferents es una opció interessant que en el cas que sigui possible miraríem d'implementar. En quan al mètode de pagament si que ens hem de disculpar perquè efectivament vam tenir algun problema amb navegadors/dispositius concrets en quan a la tarja de crèdit. Sembla que després de obrir diferents reclamacions ho em aconseguit resoldre.

Salutacions,

David
Forging Art Bcn
9.6/10
9 opinions
01/05/2020 08:51

Angel Ramon C. opinió verificada

01/05/2020 08:51
revi star
Maravellos. El producte precios, el tracte molt mes que correcte. Per altres regals repetiria sensa cap dubte. Nomes ina questio pero que amb les preses i stres de les dades i situacio es disculpable i que ja vaig comentar amb l’empresa, i ho arreglaran per propers enviaments, que va ser l’idioma de la tarjeta, (angles i espaÑol), pero per la resta tot va ser PERFECTE, sincronitzar enviament en el dia, embolcall, tot. Nomes espero nous disenys per tal de poder repetir l’experiencia. GRACIED
Resposta de https://rosasantjordi.cat
21/05/2020
Gràcies per el comentari Angel Ramon. Ja vam prendre nota de la tarja amb la idea de portar-ho a terme.

Salutacions,

David
Forging Art Bcn
10/10
2 opinions
01/05/2020 01:54

Maria F. opinió verificada

01/05/2020 01:54
revi star
Una rosa molt bonica i ben feta. Un encert de regal. Moltes gràcies
9.6/10
9 opinions
25/04/2020 10:15

Joan B. opinió verificada

25/04/2020 10:15
revi star
Molt bonica. Lo de poder gravar la base un encert!
J
25/04/2020 10:14

Joan B. opinió verificada

25/04/2020 10:14
revi star
Utilitzant el mòbil, l'elecció de la forma de pagament per targeta no funcionava. La plana feia coses rares. Vaig haver de fer transferència i obrint la plana web desde l'ordinador.
El demés perfecte.

Opinions de https://rosasantjordi.cat

https://rosasantjordi.cat

Forging Art Bcn

Spain

Les nostres valoracions

Envíament
revi star 9.4
Atenció al Client
revi star 9.8