revi logo

Tienda EscaciMat

Reviews by Revi

Tienda EscaciMat

Reviews by Revi
6.7/10
3 opinions
08/03/2024 12:18

Dolors C. opinió verificada

08/03/2024 12:18
revi star
NO m'ha arribat el producte!!!
ON l'heu entregat???
EXIGEIXO que me'n feu entrega d'una vegada!!!
L
30/05/2022 17:35

Lluís S. opinió verificada

30/05/2022 17:35
revi star
En el meu caso no va haver enviament, ja que vaig anar a buscar a la mateixa botiga.

El tracte ha estat perfecte cordial amable proper....
8.7/10
3 opinions
30/05/2022 17:27

Lluís S. opinió verificada

30/05/2022 17:27
revi star
La bossa de transport complex pel que esta feta, pel tamany de la DGT Centaur, és complicat poder-la transportar, ara bé, te un defecte força important i no és altre que per poder tancar-la sols porta uns petits velcros, insuficients, pel cost que te 45,50€ hauria de portar una cremallera.
10/10
8 opinions
10/01/2022 08:27

Maura C. opinió verificada

10/01/2022 08:27
revi star
Molt atents i cumplidors, i davant un malentès hi han posat solució ràpidament.
Tota la comanda correcte i ben cuidada.
R
24/12/2021 10:33

Roger S. opinió verificada

24/12/2021 10:33
revi star
Vaig haver de canviar la mida del taulell i no hi va haver cap problema, em van abonar la diferència.
J
24/02/2021 10:18

Josep Maria F. opinió verificada

24/02/2021 10:18
revi star
Comanda rebuda amb celeritat i a plena satisfacció. Una gestió eficient.
A
17/02/2021 12:22

Anònim opinió verificada

17/02/2021 12:22
revi star
Tot correcte. Servei rapid
8/10
1 opinions
17/02/2021 12:21

Anònim opinió verificada

17/02/2021 12:21
revi star
Segons descripció. Per entrenament
9/10
10 opinions
ver totes >
17/02/2021 12:21

Anònim opinió verificada

17/02/2021 12:21
revi star
Segons descripció. Per entrenament
D
06/02/2021 19:22

David S. opinió verificada

06/02/2021 19:22
revi star
Molt atents i amables, de 10/10 ¡¡
10/10
1 opinions
06/02/2021 19:21

David S. opinió verificada

06/02/2021 19:21
revi star
Una col·lecció de 6 llibres totalment recomanable per aprendre escacs d'una manera completa i sistematitzada. El tracte de la Botiga Escac i Mart amable i acollidor, de 10/ 10
10/10
1 opinions
06/02/2021 19:18

David S. opinió verificada

06/02/2021 19:18
revi star
Una col·lecció de 6 llibres totalment recomanable per aprendre escacs d'una manera completa i sistematitzada. El tracte de la Botiga Escac i Mart amable i acollidor, de 10/ 10
N
28/12/2020 21:25

Neus B. opinió verificada

28/12/2020 21:25
revi star
Fa uns 20 dies que vaig fer la comanda i encara no l'he rebut... El contacte telefònic no ha servit per res perquè quan vaig aconseguir parlar-hi no em van saber dir quan ho rebria. He enviat correus però només m'han preguntat si ho havia rebut, res més, cap resposta sobre on està la comanda ni quan la rebré. I m'ha arribat abans el correu de valoració que la comanda... patètic...
10/10
1 opinions
03/08/2020 12:22

Anònim opinió verificada

03/08/2020 12:22
revi star
A la capsa diu que ve amb instruccions per a diversos jocs però no és cert. Dintre de la capsa només hi havien les fitxes i prou.
J
01/06/2020 11:01

Joana B. opinió verificada

01/06/2020 11:01
revi star
Molt amables, tenen moltes coses per els jugadors d'escacs.

Opinions de Tienda EscaciMat

Tienda EscaciMat

Escac i Mat SLU

Marià Aguiló 67 baixos

Barcelona

08005

Spain

Venda de tota mena de material d'escacs. Rellotges, taulers, peces, llibres, programes, clauers...

Les nostres valoracions

Enviament
revi star 8.7
Atenció al Client
revi star 8.8

Horari d'atenció: Dilluns a divendres, 15 a 18h