revi logo

kadusi.com

Reviews by Revi

kadusi.com

Reviews by Revi
D
18/01/2024 12:17

Dolors S. opinió verificada

18/01/2024 12:17
revi star
Vaig fer una comanda petita per primera vegada i em va agradar.
5/5
1 opinions
18/01/2024 12:17

Dolors S. opinió verificada

18/01/2024 12:17
revi star
M'agradat, servei i preu.
5/5
2 opinions
18/01/2024 12:16

Dolors S. opinió verificada

18/01/2024 12:16
revi star
Contenta amb el vostre servei.
5/5
3 opinions
16/09/2023 20:25

joan h. opinió verificada

16/09/2023 20:25
revi star
perfecte, bon producte i enviament molt ràpid.
M
17/08/2022 16:01

Montserrat P. opinió verificada

17/08/2022 16:01
revi star
Vaig comprar flisselina de una cara, necessitava molta quantitat per uns treballs de patchwork i aqui la vaig trovar a mes a bon preu. L'enviament va ser molt ràpid . Ho recomano
5/5
4 opinions
17/08/2022 15:59

Montserrat P. opinió verificada

17/08/2022 15:59
revi star
Vaig comprar flisselina de una cara, necessitava molta quantitat i aqui la vaig trovar. L'enviament va ser molt ràpid . Ho recomano
19/07/2024 12:13

Anònim

19/07/2024 12:13
revi star
Rápids, amables y servicio excelente!
J
17/07/2024 10:47

Jacqueline V. opinió verificada

17/07/2024 10:47
revi star
Rien a redire très satisfaite de mon achat j’ai donné le nom de votre site à d’autres personnes
Bien cordialement
Mme Vergnault
5/5
20 opinions
ver totes >
17/07/2024 10:45

Jacqueline V. opinió verificada

17/07/2024 10:45
revi star
Très contente de mon achat je recommanderai sans problème j’ai donné votre site à d’autres personnes
Bien cordialement
Mme Vergnault
P
17/07/2024 07:57

Pedro S. opinió verificada

17/07/2024 07:57
revi star
Un sitio sería y muy bueno ,no me hizo falta la atención al cliente pero pienso que sería buena ,ya que si no me hizo falta ya que todo estaba perfecto
5/5
2 opinions
17/07/2024 07:55

Pedro S. opinió verificada

17/07/2024 07:55
revi star
El producto me llegó en perfectas condiciones es lo que sale en las fotos de la página ,bien embalado llegó antes del día programado, una página fácil de comprar ,100% recomendable seguiré comprando
15/07/2024 11:09

Anònim

15/07/2024 11:09
revi star
Muy satisfecha... la Tela que compré de rizo plastificada llegó como la esperaba, finita para lo que yo la quería.
5/5
15 opinions
ver totes >
10/07/2024 15:17

Jesús

10/07/2024 15:17
revi star
Producto de calidad. Y entregado en el tiempo estimado
4.9/5
63 opinions
ver totes >
08/07/2024 13:35

Angeles

08/07/2024 13:35
revi star
Muy contenta con el articulo recibido, mejor de lo que esperaba y hay que decir que la rapidez ha sido impresionante. Volveré a comprar seguro
M
04/07/2024 23:55

Marian

04/07/2024 23:55
revi star
Él envió fue Excelente

Opinions de kadusi.com

kadusi.com

KADUSI

CARRETERA MONTCADA, 668, NAVE 7-8