revi logo

StarStick Vinilos Infantiles

Reviews by Revi

StarStick Vinilos Infantiles

Reviews by Revi
E
23/03/2022 15:51

Escola Sant Bartomeu Z. verified review

23/03/2022 15:51
revi star
Tot genial i molt bon servei!!!
23/03/2022 15:50

Escola Sant Bartomeu Z. verified review

23/03/2022 15:50
revi star
El mural ha arribat amb perfecte estat i molta qualitat. Estem contents amb la compra realitzada.
L
21/03/2022 13:01

Llar d'infants . verified review

21/03/2022 13:01
revi star
Bon servei i els productes van perfecte per nosaltres
21/03/2022 13:00

Llar d'infants . verified review

21/03/2022 13:00
revi star
Bonic de debò, va genial
21/03/2022 13:00

Llar d'infants . verified review

21/03/2022 13:00
revi star
Perfecte pel que necessitàvem
t
16/06/2015 08:04

tony k.

16/06/2015 08:04
revi star
top quality!
A
06/08/2022 12:52

ANDREA A. verified review

06/08/2022 12:52
revi star
Sencillo el proceso de compra y envío
V
03/08/2022 21:52

VICTORIA C. verified review

03/08/2022 21:52
revi star
TAL COM SURT A LA FOTOGRAFIA.
RAPIDESA EN REBRE'L.
03/08/2022 21:51

VICTORIA C. verified review

03/08/2022 21:51
revi star
TAL COM SURT A LA FOTOGRAFIA.
RAPIDESA A L'HORA DE REBRE'L.
03/08/2022 07:31

Ainhoa G. verified review

03/08/2022 07:31
revi star
Muy buen papel,aun no lo hemos colocado pero la experiencia que tuvimos anteriormente fue muy buena y por eso repetimos.
C
31/07/2022 20:07

Cristina G. verified review

31/07/2022 20:07
revi star
Atención al cliente, hoy mismo he mandado un correo, espero y estoy segura que irá todo bien. Gracias.
9.6/10
31/07/2022 20:06

Cristina G. verified review

31/07/2022 20:06
revi star
Son geniales! Son "clavaditos" a lo que vemos por la web. Mismos colores, tonos... Tenía miedo por si las medidas o los colores o dibujos no fueran iguales, pero puedo asegurar que para nada! Me han encantado!
31/07/2022 15:45

Rocío R. verified review

31/07/2022 15:45
revi star
Tengo todo mi lugar de trabajo lleno de sus vinilos, espectaculares!!!
9.8/10
30/07/2022 22:21

Ascension G. verified review

30/07/2022 22:21
revi star
Me encanta,muy bien encalado, perfecto
29/07/2022 00:19

Teresa R. verified review

29/07/2022 00:19
revi star
Ha quedado precioso. Muy fácil de poner. Muy buena calidad del producto. Repetiré seguro. Además el envío rapidísimo

Reviews of Animales volando en globo - Rosa - Vinilo infantil bebé niña

StarStick Vinilos Infantiles

A StarStick som especialistes en vinils de paret. Disposem d’un ampli catàleg amb dissenys per a tots els gustos. Vinils molt divertits, plens de color, únics i personalitzables! Els dibuixos de les nostres col·leccions els realitza de forma exclusiva per a StarStick l’artista i il·lustrador Xevi Cabarrocas. Tots els models s’imprimeixen amb vinil polimèric mat de primera qualitat i estan disponibles en diferents mides. Es poden personalitzar amb el nom que es vulgui, podent escollir el color i el tipus de lletra. No ho dubteu més. Entreu ja a StarStick i trobeu el vinil ideal per a casa vostra. Vinils d’animals, personatges, contes, esports, música, espai ... Mireu, mireu!! StarStick. Som únics! De moment no disposem de botiga física. Totes les vendes es realitzen online. Si vols més informació sobre qualsevol dels nostres productes no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre xat en línia, correu electrònic o telèfon.