revi logo

GLOBAL RELAX

Reviews by Revi

GLOBAL RELAX

Reviews by Revi
R
05/08/2021 15:32

Ryan K. verified review

05/08/2021 15:32
revi star
Echt super ! Kon betalen met paypal en dat prefereer ik meestal. En het werd direct verzonden. Had nog niet van Global Relax gehoord maar heb wel vele positieve reviews gelezen over hen tijdens mijn speurtocht naar het perfecte voetenmassageapparaat. En die heb ik dus bij hen gevonden. Ik raad ze zeker aan !
05/08/2021 15:32

Ryan K. verified review

05/08/2021 15:32
revi star
Ik heb heel lang gezocht naar 'n voetenmassageapparaat dat daadwerkelijk helpt. En die heb ik gevonden. Dit apparaat werkt echt. M'n hele leven lang heb ik last gehad van pijnlijke voeten en moest gemasseerd worden wilde de volgende dag weer normaal kunnen lopen. Nu hoef ik niemand te vragen of de deur uit om dat te krijgen. Echt 'n super apparaat !!! De zijkanten worden door 'n zachte rubber gekneed en de onderkant met heerlijke ribbels die met de tril-optie aan geweldig werken tegen spierpijn in je benen. De kuit-massage is gewoon 'n bonus die is gewoon heerlijk. M'n vriendig vindt dat juist prachtig omdat zij daar vaak last van heeft. Nu heb ik gewoon nooit meer last van mijn voeten. Dit is echt 'n aanrader voor mensen met pijnlijke voeten.
C
27/04/2021 09:58

Claire M. verified review

27/04/2021 09:58
revi star
I like the options of payment. Easy to buy and delivered quickly.
27/04/2021 09:58

Claire M. verified review

27/04/2021 09:58
revi star
I use the zen shaper every day, it's steady and easy to use. Price/quality is good. I would recommend this if you have enough space to place it in an open space where you don't have to move it, as it is quite heavy.
A
20/03/2020 15:22

Anonymous verified review

20/03/2020 15:22
revi star
Very good communication and fast deluvery
20/03/2020 15:22

Anonymous verified review

20/03/2020 15:22
revi star
Love it! Feels like actual hands :))
A
14/03/2020 19:57

Anonymous verified review

14/03/2020 19:57
revi star
Always someone there via chat to answer questions. Fast shipment and delivery timeline exactly as estimated during booking
14/03/2020 19:56

Anonymous verified review

14/03/2020 19:56
revi star
Each day my feet hurt because of wearing heels for years and was desperately in need for a rough intense massager. I was looking for a massager like this which is rough to really address the pressure points and make my feet less sore.
Very pleased with this product.
The first time using it, was strange and also scary because it feels like you can’t get your feet out and they are being crushed into powder. It’s quite hurtful, even in the lowest mode.
Happy I made this purchase. Feet feel light and don’t hurt. The heat mode is useless though, very very minimum heat.
Also because I have small feet I either miss the top massage buttons or I miss the heel massage. So I’ll do a few sessions where I rotate the position of my feet. This way I can still experience the full feet massage.
26/02/2020 20:47

Martin N. verified review

26/02/2020 20:47
revi star
Ontspannende massage!!
M
26/02/2020 20:47

Martin N. verified review

26/02/2020 20:47
revi star
Leuk,overzichtelijk en goed
G
05/11/2018 12:43

Geert D. verified review

05/11/2018 12:43
revi star
Super service.Goede opvolging per mail.
05/11/2018 12:42

Geert D. verified review

05/11/2018 12:42
revi star
Echt toffe toestellen om tot ontspanning te komen.
J
28/11/2017 10:28

Jan B. verified review

28/11/2017 10:28
revi star
Heldere site. Proces van bestelling duidelijk. Goede informatie over de vervolgstappen. Van moment van bestelling, behandeling bestelling, verzending, transport en afleveringsdatum. De afleveringsdatum werd verschoven, maar gezien het feit, dat de zending uit Spanje kwam, is dit begrijpelijk. Maar de verschuiving van de afleveringsdatum werd keurig vermeld op de site, waar je het pakketje kunt blijven volgen.

Mogelijk een tip: ik krijg nu een Nederlands verzoek om mijn mening te geven, terwijl ik er ook al één had ontvangen van de Spaanse site/verzender. Wellicht gebeurt dit automatisch, maar is het niet verstandiger, dat ALLEEN de vestiging, waar besteld is (in dit geval als Nederlandse vestiging) dit verzendt (nu ook gebeurd in tweede instantie). Dit voorkomt 2 verzoeken en voor een groot deel zullen Nederlandse bestellingen, die vanuit het buitenland verzonden worden, ook niet gelezen en beantwoord kunnen worden vanwege de taal.. Belangrijkste argument lijkt mij echter, dat je de vestiging wil benaderen, waar je besteld hebt.
Answer from GLOBAL RELAX
01/12/2017
Beste Jan,


Hartelijk dank voor uw vriendelijke commentaar. Het helpt ons echt om onze service te verbeteren!


Ik wil u ook bedanken voor het informeren van ons over het probleem met de e-mails ontvangen in verschillende talen. We waren niet op de hoogte van de kwestie en dankzij uw informatie hebben we al in geslaagd om de incidentie te corrigeren zo spoedig mogelijk.


Alsjeblieft, vergeet niet dat we beschikbaar blijven voor alle verdere vragen! Wij zouden u graag weer zien.


Bedankt voor uw vertrouwen op Global Relax.


Met vriendelijke groeten,
Saul. G - Global Relax
F
02/10/2022 05:14

Frank S

02/10/2022 05:14
revi star
Excellent, quite, fully assembled. Easy to purchase and free delivery within a few days. The wrist remote control is easy to see and use.
02/10/2022 05:05

Frank S

02/10/2022 05:05
revi star
Just what the doctor ordered. I’ve been using it for a week and it’s exactly what the company claims. The Zen Shaper comes fully assembled including a wrist remote control. Plug it to an outlet and you are ready to go. The only thing you have to connect are the elastic hand held Magic Rope. It’s very quite and since I live in an apartment that is very important. I’ve been using the 15 minute default workout on a daily basis and I can start seeing the results. The only issue I wish they included was an exercise video on YouTube but you can find those regardless which equipment you use.

Reviews of Zen Shaper Plus 4D

GLOBAL RELAX

GLOBAL RELAX is een online winkel gewijd aan de marketing en distributie van massage en ontspanning producten met een aanwezigheid in heel Europa. Het bedrijf wordt gevormd door professionals gewijd aan de rest gebied voor 20 jaar. Onze bedrijfsfilosofie is om bij te dragen aan het welzijn en de verbetering van de kwaliteit van leven met behulp van de nieuwste technologie. En natuurlijk, volledig onze inspanningen en professionaliteit richten op de bevrediging van elk van onze klanten. Als bewijs van onze uitstekende klantenservice, we hebben momenteel 11 klant vestigingen verspreid over Europa:   Spanje (Illescas ,Toledo)           Frankrijk (Les mercuriales, Bagnolet)           Duitsland (Dortmund, Nordrhein- Westfalen)           Oostenrijk (Wien, Wien)           Verenigd Koningkrijk (Welwyn Garden City, Hertfordshire)           Ierland (Cork, Cork)           Italië (Torino, TO)           Portugal (Algés, Lissabon)           Zwitserland (Pfaeffikon, Zurich)  

Ratings by functionality

Eenvoud van het aankoopproces en de Klantenservice
revi star 4.8
Tevredenheid over het product
revi star 4.7