Reviews of GLOBAL RELAX

GLOBAL RELAX has a rating of 4.6 of 5 based on 39 customer reviews.
GLOBAL RELAX

GLOBAL RELAX is een online winkel gewijd aan de marketing en distributie van massage en ontspanning producten met een aanwezigheid in heel Europa. Het bedrijf wordt gevormd door professionals gewijd aan de rest gebied voor 20 jaar. Onze bedrijfsfilosofie is om bij te dragen aan het welzijn en de verbetering van de kwaliteit van leven met behulp van de nieuwste technologie. En natuurlijk, volledig onze inspanningen en professionaliteit richten op de bevrediging van elk van onze klanten. Als bewijs van onze uitstekende klantenservice, we hebben momenteel 11 klant vestigingen verspreid over Europa:   Spanje (Illescas ,Toledo)           Frankrijk (Les mercuriales, Bagnolet)           Duitsland (Dortmund, Nordrhein- Westfalen)           Oostenrijk (Wien, Wien)           Verenigd Koningkrijk (Welwyn Garden City, Hertfordshire)           Ierland (Cork, Cork)           Italië (Torino, TO)           Portugal (Algés, Lissabon)           Zwitserland (Pfaeffikon, Zurich)  

GLOBAL RELAX NEDERLAND
Cuserstraat, 93 1081 CN - Amsterdam

klanten@globalrelax.nl
+31208949115

4.6
4.7 Communicatie
4.7 Aankoopproces
4.5 Levertijd
All rating are reviews of customers who have completed a purchase GLOBAL RELAX

39 beoordelingen

page 1 of 4
5 Communicatie
5 Aankoopproces

Review of Jan B.

Heldere site. Proces van bestelling duidelijk. Goede informatie over de vervolgstappen. Van moment van bestelling, behandeling bestelling, verzending, transport en afleveringsdatum. De afleveringsdatum werd verschoven, maar gezien het feit, dat de zending uit Spanje kwam, is dit begrijpelijk. Maar de verschuiving van de afleveringsdatum werd keurig vermeld op de site, waar je het pakketje kunt blijven volgen.

Mogelijk een tip: ik krijg nu een Nederlands verzoek om mijn mening te geven, terwijl ik er ook al één had ontvangen van de Spaanse site/verzender. Wellicht gebeurt dit automatisch, maar is het niet verstandiger, dat ALLEEN de vestiging, waar besteld is (in dit geval als Nederlandse vestiging) dit verzendt (nu ook gebeurd in tweede instantie). Dit voorkomt 2 verzoeken en voor een groot deel zullen Nederlandse bestellingen, die vanuit het buitenland verzonden worden, ook niet gelezen en beantwoord kunnen worden vanwege de taal.. Belangrijkste argument lijkt mij echter, dat je de vestiging wil benaderen, waar je besteld hebt.
Ecommerce logo GLOBAL RELAX
Answer from GLOBAL RELAX
1 Dec 2017 12:34
Beste Jan,


Hartelijk dank voor uw vriendelijke commentaar. Het helpt ons echt om onze service te verbeteren!


Ik wil u ook bedanken voor het informeren van ons over het probleem met de e-mails ontvangen in verschillende talen. We waren niet op de hoogte van de kwestie en dankzij uw informatie hebben we al in geslaagd om de incidentie te corrigeren zo spoedig mogelijk.


Alsjeblieft, vergeet niet dat we beschikbaar blijven voor alle verdere vragen! Wij zouden u graag weer zien.


Bedankt voor uw vertrouwen op Global Relax.


Met vriendelijke groeten,
Saul. G - Global Relax
5 Communicatie
5 Aankoopproces

Review of Willy C.

Prima goede service. Ben tevrden
Ecommerce logo GLOBAL RELAX
Answer from GLOBAL RELAX
17 Aug 2017 13:06
Dank u hartelijk voor uw opmerkingen, Dhr Claes, het echt helpt ons om onze service te verbeteren.

Global Relax Team dankt u voor uw vertrouwen in ons en onze producten. Vergeet niet dat wij tot uw beschikking blijven in het geval dat u iets wellicht.

Met vriendelijke groeten,
Saul G. - Global Relax Klantenservice

Review of Álvaro Fernando do Rosário V.

Um relax fantástico, a minha mulher gostou imenso.
Ecommerce logo GLOBAL RELAX
Answer from GLOBAL RELAX
12 Mar 2018 10:08
Caro Álvaro,

Muito obrigado pela sua mensagem.
Ficamos contentes de saber que gostou da sua compra na Global Relax e o produto tem satisfeito suas expectativas.
Lembre-se que para qualquer ajuda o informação, estamos a sua disposição.

Com os melhores cumprimentos,

Daniel M.
Serviço de Atendimento ao Cliente - GLobal Relax PT
5 Communicatie
5 Aankoopproces

Review of Álvaro Fernando do Rosário V.

Gostei imenso do produto, valeu a pena.
Ecommerce logo GLOBAL RELAX
Answer from GLOBAL RELAX
12 Mar 2018 10:19
Obrigado pela sua avaliação do produto Álvaro.

esperamos que tenham gostado da sua poltrona e possam desfrutar dele por muito tempo.
Ficamos à sua disposição para qualquer coisa.

Cumprimentos,

Daniel M.
Atendimento ao Cliente - Global Relax PT

Review of CARMEN S.

Me gusta mucho y me parece facil de usar y muy relajante. Lo recomendare.
Ecommerce logo GLOBAL RELAX
Answer from GLOBAL RELAX
2 Feb 2018 10:45
Estimada Carmen,

Nos alegra saber que ha recibido correctamente su producto y está satisfecha con él.
Su opinión nos ayuda a poder ofrecerle un mejor servicio a nuestros clientes.

Un saludo,

Daniel M.
Servicio de Atención al Cliente - Global Relax
5 Communicatie
5 Aankoopproces

Review of CARMEN S.

Me ha parecido estupendo.
Ecommerce logo GLOBAL RELAX
Answer from GLOBAL RELAX
2 Feb 2018 10:48
Muchas gracias por su valoración positiva Carmen.

Esperemos que pueda disfrutar de su producto por mucho tiempo y no dude en contactar con nuestro servicio de Atención al Cliente si tiene cualquier pregunta.

Atentamente,

Daniel M.
Servicio de Atención al Cliente- Global Relax

Review of Ana María R.

No recomendaría este modelo, incómodo y con malos ajustes
Ecommerce logo GLOBAL RELAX
Answer from GLOBAL RELAX
26 Dec 2017 15:17
Estimada Ana María,
Agradecemos su opinión sobre el producto adquirido en nuestra web.
Lamentamos las molestias y el hecho de que el sillón no haya satisfecho sus expectativas.

Si podemos ayudarle con algo o necesita cualquier cosa, le recordamos que puede contactar con nuestro Servicio de Atención al Cliente para cualquier consulta.

Un saludo,


Daniel M.
Servicio de Atención al Cliente - Global Relax
5 Communicatie
5 Aankoopproces

Review of Ana María R.

Compra rápida y fácil, el transporte fatal, tuvimos que ir a por el sofá
Ecommerce logo GLOBAL RELAX
Answer from GLOBAL RELAX
26 Dec 2017 14:03
Estimada Ana María,

Gracias por el comentario, que seguro nos ayuda a mejorar y poder ofrecerles un mejor servicio a nuestros clientes.
Le recordamos que el transporte lo realiza una empresa ajena a Global Relax y tratamos de tomar todas las medidas posibles para que la entrega se realice correctamente.

Agradecemos su compra y esperamos que pueda disfrutar de su producto.

Atentamente,

Daniel M.
Servicio de Atención al Cliente - Global Relax
5 Communicatie
5 Aankoopproces

Review of Reiji S.

nulla da eccepire . Tutto perfetto .
Ecommerce logo GLOBAL RELAX
Answer from GLOBAL RELAX
19 Jan 2018 12:25
Salve Sge. Suekuni,

Grazie per il suo messaggio e l'informazione fornita in riferimento al suo massaggiatore.
Consideriamo il suo commento, che ci aiuta a migliorare!

Cordiali Saluti,

Daniel M. - Assistenza Clienti

Review of Reiji S.

Il prodotto ottimo dal punto di vista massaggio .
scarso per le rupte in dotazione troppo piccole , inoltre la asticella di sollevamento anteriore non ha un blocco che eviti lo slittamento del massaggiatore in avanti e quindi il ripiegamento dell'asticella all'indietro . Inoltre , a mio avviso , l'asticella dovrebbe avere due routine per lospostamento orizzontale del massaggiatore .
Queste piccole modifiche le realizzerò' a breve .
cordiali saluti
reiji Suekuni
Ecommerce logo GLOBAL RELAX
Answer from GLOBAL RELAX
19 Jan 2018 12:25
Salve Sge. Suekuni,

Grazie per il suo messaggio e l'informazione fornita in riferimento al suo massaggiatore.
Consideriamo il suo commento, che ci aiuta a migliorare!

Cordiali Saluti,

Daniel M. - Assistenza Clienti

39 beoordelingen

page 1 of 4

Our commitment to Transparency

We guarantee an amazing transparency and accountability on the opinions

In Revi only customers online store can review.
System of external reviews to the online store, uncensored, the company can not remove negative comments.Guaranteed.

More Info